De râs și de plâns! După ce a taxat mai scump hibridele, Guvernul cere bani de la europeni pentru a lupta cu poluarea atmosferică

Republica Moldova s-a angajat să atingă până în 2030 ținta de reducere cu 67% a emisiilor de gaze cu efect de seră, considerate cauza principală pentru formarea aşa-zisei încălziri globale.

Un angajament în acest sens a fost formulat de ministrul Agriculturii, Dezvoltării Regionale și Mediului, Ion Perju, la conferința ONU privind schimbările climatice, desfăşurată în această săptămână şi care ar urma să se încheie astăzi la Madrid.

Foto: UNIMEDIA

În alocuțiunea sa, oficialul moldovean a adăugat că Republica Moldova ar dori să beneficieze de „programele internaționale de finanțare pentru atenuarea schimbărilor climatice și acțiunilor de adaptare”, ceea ce denotă faptul că proaspătul Guvern tehnocrat este în căutare stringentă de bani pentru a face posibilă reducerea de emisii.

Problema este că în același timp, Guvernul din care face parte și domnul Ion Perju nu prea dă dovadă că își dorește cu adevărat reducerea emisiilor! Citeşte continuarea pe AutoBlog.MD


Pub