12:44:13 29.03.2024
Stiri

VIDEO // Gest de MĂRINIMIE din partea Maiei Sandu. Ex-premierul ia în calcul ÎNFIEREA unui copil

Partide/Comunicate 13.12.2019 16:30 Vizualizări2219 Autor: Ziarul National
VIDEO // Gest de MĂRINIMIE din partea Maiei Sandu. Ex-premierul ia în calcul ÎNFIEREA unui copil


Fostul premier și lider al PAS, Maia Sandu, ia în calcul înfierea unui copil. Aceasta spune că s-a interesat de procedurile prin care poate fi înfiat un copil și a realizat că există multă corupție în acest proces.

„M-am gândit și am și încercat să investighez procedurile. Nu am renunțat la acest lucru. Din păcate, din ce am înțeles există niște procese viciate și există și corupție în tot acest proces. Sper, într-o zi, să reușesc să mă clarific”, a declarat Maia Sandu, în cadrul unei emisiuni realizate de vloggerul Dorin Galben.

Întrebată dacă regretă că s-a dedicat mai mult carierei profesionale decât vieții personale, politiciana spune că nu are regrete legate de acest aspect.

„Nu știu dacă există regrete. Atât timp cât reușești să petreci ceva timp cu oamenii dragi, pentru că, mă rog, familia e mai mare. Eu am o familie extinsă mare. Tatăl meu a venit dintr-o familie de șapte copii, mama dintr-o familie cu șase copii, respectiv unchii și mătușile mele au câte doi-trei copii. Eu am foarte mulți veri și ținem legătura des. Suntem o familie unită și pe o parte, și pe alta. Acum verii mei au nepoți, au copii, nu duc lipsa de comunicare cu copiii care te umplu de energie prin modul lor de a fi, pentru că sunt foarte isteți și pozitivi”, a spus Maia Sandu.

Potrivit ei, comunicarea din cadrul familiei sale lărgite compensează lipsa de comunicare în alte sfere.

„În momentul în care reușești să-ți faci timp pentru această comunicare, compensează destul de mult. Așa că e greu să le reușești pe toate, eu nu pot să spun că din păcate nu am avut ocazia să am copii și să văd cum poți să îmbini lucrurile. Nu cred că este tare ușor să te dedici carierei profesionale și carierei politice, să-ți dedici aproape tot timpul și să reușești și în familie. Undeva, oricum trebuie să renunți la ceva, sau trebuie să tai din timp pentru că nu există așa ceva să poți să fii suficient și acolo și dincolo. Dar sunt oameni care se descurcă”, a conchis politriciana.


Stiri relevante
Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
29.03.2024 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Încă o dată despre u...

25.03.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Putin căzut de pe ca...

22.03.2024 09:05 Nicolae Negru Nicolae Negru // De ce ideea referend...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Sunteți de-acord ca referendumul constituțional privind aderarea R. Moldova la Uniunea Europeană să fie organizat în aceeași zi cu alegerile prezidențiale din anul curent?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md