Jaf la Aeroportul Internațional Chișinău. Un moldovean, identificat de polițiști

13 decembrie 2019, ora 11:07

Un moldovean de 42 de ani, din capitală care a furat la sfârșitul lunii noiembrie un telefon mobil de la un bărbat din Aeroportul Internațional Chișinău, a fost identificat de polițiștii de frontieră. Suspectul riscă amendă și ani de închisoare pentru fapta comisă.

Angajații Poliției de Frontieră au fost alertați la începutul lunii noiembrie de către un moldovean, care a spus că în timp ce se afla în incinta Aeroportului, în mod deschis, a fost jefuit de telefonul mobil pe care încerca să-l vândă.

După ce învinuitul a fost identificat, oamenii legii au făcut percheziții în locuința acestuia, unde au găsit mai multe bunuri pe care acesta le-a furat. La audieri, bărbatul și-a recunoscut vina, însă a spus că nu mai are telefonul mobil, pentru că l-a schimbat pe o tabletă. Despre alte bunuri, acesta nu a putut prezenta documente de proveniență, fapt ce rezultă bănuială rezonabilă de posesie ilegală, potrivit polițiștilor.

Dacă bărbatul va fi găsit vinovat, el riscă amendă de peste 67 de mii de lei și până la șapte ani de închisoare.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram