image
Sursa foto: politiacapitalei.md

Chișinău: Trei tineri drogați și-au dus amicul într-o pădure, l-au bătut și l-au jefuit de 7.000 de euro

Trei indivizi de 18 și 21 de ani din capitală au fost reținuți după ce s-au drogat și și-au jefuit prietenul de 7.000 de euro.

Cazul a avut loc la data de 6 decembrie curent în pădurea de la intersecția străzilor Studenților și Florilor din sectorul Râșcani al capitalei.

Victima în vârstă de 29 de ani a alertat poliția și a comunicat că a fost agresat fizic și în mod deschis a fost jefuit de geanta în care se aflau actele de identitate, 7 000 euro și alte bunuri materiale, după care indivizii au fugit într-o direcție necunoscută.

Prejudiciul cauzat victimei constituie 138 200 lei.

În urma investigațiilor s-a stabilit că victima se cunoștea cu unul dintre agresori și că pe parcursul nopții aceștia au consumat băuturi alcoolice într-un local de pe starda Studenților, ulterior unul dintre ei, sub pretextul de a consuma droguri a propus să meargă în pădurea de pe strada Florilor, unde au bătut și jefuit victima.

Indivizii au fost reținuți și escortați la inspectorat pentru audieri unde au recunoscut că erau la curent că victima are asupra sa o sumă impunătoare de bani și că în momentul comiterii infracțiunii erau sub influența substanțelor psihotrope și a băuturilor alcoolice.

Tinerii au fost plasați în arest pentru 72 de ore, iar acum riscă o pedeapsă cu închisoare pentru un termen de la cinci până la șapte ani de închisoare.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: