(foto/video) Evoluţia farurilor Mercedes-Benz în istorie. Un nou capitol urmează în 2020

A vedea și a fi văzut: ambele sunt posibile doar cu ajutorul luminii. Și ambele sunt esențiale pentru siguranța rutieră. Chiar și primele mașini au avut cel mai simple faruri. Astăzi există concepte de iluminat de ultimă generație, cum ar fi DIGITAL LIGHT, cu care Mercedes-Benz respectă tradiția standardelor înalte de siguranță.

Foto: autoblog.md

În special în perioadele întunecate ale anului, lumina este unul dintre factorii cheie de siguranță, întrucât riscul unui accident rutier se dublează când cade întunericul. Lumina generată de elementele corespunzătoare ale unui vehicul a reprezentat mult mai mult decât o sursă de lumină. De asemenea, îmbunătățește confortul și designul unei maşini moderne.

De la lumina lumânărilor din aşa-numitele faruri din 1886 până la conceptele de lumină de ultimă oră cum ar fi DIGITAL LIGHT, compania fondată de inventatorul automobilului a introdus numeroase inovații în materie de iluminat de-a lungul istoriei. Iată o retrospectivă înainte de un nou capitol care ne aşteaptă în 2020! Citeşte articolul complet pe AutoBlog.MD


Pub