Image-Description
Maia Sandu, la Jurnal TV: Dodon este cel mai mincinos președinte pe care l-a avut R.Moldova (VIDEO)
Politic 12 decembrie 2019, 08:08 | 10371

Fosta prim-ministru Maia Sandu îl califică pe președintele Igor Dodon drept „cel mai mincinos președinte pe care l-a avut Moldova”. Declarații în acest sens au fost făcute de lidera PAS în emisiunea „Secretele Puterii” de la Jurnal TV, în legătură cu readucerea Aeroportului Chișinău în gestiunea statului.

Maia Sandu a respins recentele acuzațiile ce i-au fost aduse recent Igor Dodon cu privire la Aeroportul Chișinău, declarând că Guvernul său s-a adresat în instanță încă la 10 septembrie și că s-au efectuat toate acțiunile necesare, însă problemele au apărut în „justiția lui Dodon”.

„Igor Dodon spune minciuni de dimineața până seara. De la independență până încoace nu am avut un președinte mai mincinos decât Igor Dodon. Cu siguranță ia titlul nr. 1 aici. Noi am depus în instanță la 10 septembrie. De ce nu s-a început măcar examinarea acestui demers”?, a fost replica Maiei Sandu.

Șeful statului spunea acum o săptămână că dosarul pe cazul aeroportului „a circulat: judecătoria Chișinău, Curtea de Apel care l-a întors la judecătoria Chișinău, pe urmă la Rîșcani și așa mai departe” și nici măcar nu a fost pus pe rol, acuzând Guvernul Maiei Sandu că a „făcut intenționat” să se întâmple așa.

Opinia ta contează. Comentează!
Din aceeaşi categorie