/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro, avertizare de rang înalt și sprijin G7. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea”

Al doilea învinuit în cazul omorului a doi concubini din Telenești, condamnat. Va sta 20 de ani după gratii

missing
12 decembrie 2019, ora 11:35

Al doilea învinuit în cazul omorului a doi concubini din Telenești a fost condamnat la închisoare. Bărbatul va sta 20 de ani după gratii, într-un penitenciar de tip închis. 

Potrivit procurorilor, el nu și-a recunoscut vina. Bărbatul a mai fost obligat să achite cheltuieli judiciare în sumă de 32 759 lei.

Individul a mai fost condamnat pentru furt, în anul 2007. Acesta nu era angajat la muncă, avea o relație de concubinaj și avea la întreținere doi copii. Până la pronunțarea sentințe, acesta a fost plasat în arest preventiv.

Amintim că crima avut loc la 11 decembrie 2019. Un bărbat de 43 de ani și o femeie de 40 de ani din satul Negureni, raionul Telenești, care locuiau în concubinaj, au fost găsiți fără suflare la domiciliu. Atunci, poliția a anunțat că a fost reținut un suspect. El a fost condamnat la 30 de ani din închisoare, în penitenciar de tip închis.

Cei doi au fost omorâți de către vecinul lor și amicul acestuia, ambii aflați în stare de ebrietate. Învinuiții au venit acasă la victimă, au forțat ușa și au intrat în casă, unde se refugiase concubina unuia din ei.

La scurt timp, între aceștia s-a iscat un conflict, iar inculpații i-au lovit pe victimă și concubina acestuia cu un lemn, până au căzut la pământ. Între timp, concubina făptașului, pe care acesta o căuta, a fugit din casa victimelor.

Sentința este cu drept de atac.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram