/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 783: Noi explozii, ajutor UE și pericol atomic. Stefanciuk a semnat legea mobilizării

/VIDEO/ Jaf comis de trei drogați în pădure la Râșcani. Au snopit în bătăi un bărbat și i-au furat 138 de mii de lei

missing
12 decembrie 2019, ora 11:42

Poliția a fost alertată în jurul orei 07:00. Când au ajuns la fața locului, oamenii legii au fost întâmpinați de victimă, un bărbat de 29 de ani. El a spus forțelor de ordine că a fost bătut de trei indivizi.

Ulterior, agresorii i-au luat forțat geanta în care se aflau documente, șapte mii de euro și alte bunuri, după care au fugit într-o direcție necunoscută. Prejudiciul cauzat victimei este de 138 200 lei.

Victima se cunoștea cu unul dintre agresori. Împreună cu bănuiții, care au vârste cuprinse între 18 și 21 de ani, au servit alcool într-un local de pe strada Studenților. Ulterior, unul dintre agresori a propus să consume droguri în pădurea de pe strada Florilor, unde a și fost bătută victima, comunică polițiștii.

Indivizii au fost reținuți și escortați la inspectorat pentru audieri. Tinerii și-au recunoscut vinovăția. Ei au spus că știau că victima are asupra sa o sumă impunătoare de bani și că în momentul comiterii infracțiunii erau sub influența drogurilor și a băuturilor alcoolice.

Tinerii au fost plasați în arest pentru 72 de ore. Ei sunt cercetați pentru jaf și riscă o pedeapsă cu închisoare pentru un termen de la cinci până la șapte ani.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram