(foto) Alertă! Şoferi din Chişinău se gândesc deja cum să înconjoare acest pod din cauza stării sale

În ţara noastră s-a dezvoltat deja o tradiţie: trebuie să se întâmple lucruri grave înainte ca ceva să înceapă să se mişte din loc, să se facă ceva pentru a rezolva o problemă. De obicei după ce se întâmplă ceva grav şi neaşteptat urmează percheziții şi show-uri cu mascaţi, se arestează şi ulterior se condamnă la închisoare responsabili sau cea mai favorită opţiune – se dă vina pe guvernarea precedentă.

Dar timpul trece, este de neoprit şi nu mai poate fi întors înapoi.

Foto: facebook.com

Situaţia privind starea podurilor principale din capitală nu este deja o noutate. Sunt într-o stare dezastruoasă și necesită reparații capitale urgente URGENTE! Prioritare pentru reabilitare sunt podurile de pe arterele Mihai Viteazul, Ismail și Grigore Vieru a căror termen de valabilitate a fost depăşit cu 40 de ani.

Iată în ce stare a ajuns podul de pe strada Mihai Viteazul. Unul din câteva canale de scurgere a apelor pluviale s-a lărgit atât de mult, încât zeci de şoferi din miile care îl trec zilnic cu viteză, ar putea rămâne fără roţi sau şi-ar putea avaria mai grav maşinile. Citeşte continuarea pe AutoBlog.MD


Pub