(video) Doi concubini au furat un Chevrolet Aveo, în valoare de 125 de mii de lei, pentru a se plimba prin oraș

Un bărbat de 35 ani și o femeie în vârstă de 29 ani, care sunt și concubini, riscă până la cinci ani de închisoare pentru furtul unui automobil, care l-au luat pentru a se plimba prin oraș.

Oamenii legii au fost alertați de către un bărbat, care a declarat că i-a fost furat automobilul, ce era parcat pe bulevardul Negruzzi. Astfel, la locul faptei, imediat s-a deplasat grupa operativă a inspectoratului, pentru stabilirea tuturor circumstanțelor.

Polițiștii au fost intâmpinați de către proprietar, un bărbat în vârstă de 40 de ani, care a precizat că a parcat automobilul de model Chevrolet Aveo pe bulevardul Negruzzi, iar când a venit să-l ia, nu l-a mai găsit.

Suma prejudiciului a fost estimată de către partea vătămată la 125 000 lei.

În urma acțiunilor întreprinse de ofițerii de investigație, automobilul a fos depistat abandonat pe strada Odesa, avariat.

În urma măsurilor de investigație, suspecții au fost reținuți de către ofițerii de investigație fiind escortați la inspectorat pentru audieri. Aceștia s-au dovedit a fi un bărbat de 35 ani și o femeie de 29 ani, care sunt și concubini, se arată în comunicatul Poliției Capitalei.

Pe acest caz a fost inițiată o cauză penală pentru furtul mijlocului de transport, ambii suspecți fiind plasați în arest pentru 72 de ore în Izolatorul de detenție provizorie al Direcției de Poliție a municipiului Chișinău.

Conform legislației penale în vigoare aceștia riscă închisoare pe un termen de la 3 până la 5 ani.


Pub