(video) Premieră în SUA: Noua, a 12-a generaţie Chevrolet Suburban şi a 5-a generaţie Chevrolet Tahoe

Premieră peste ocean în această pentru noi noapte. General Motors sau mai bine spus marca sa – Chevrolet – a pregătit pentru debut noile generaţii ale SUV-urilor full-size Chevrolet Suburban şi a modelului derivat scurtat Chevrolet Tahoe.

Cele mai vândute maşini din acest segment au devenit mai moderne, arată mai impunător şi vin pe piaţă în cel mai scurt timp cu un set de tehnologii şi dotări noi, printre care o nouă suspensie complet independentă şi un nou motor diesel!

Foto: autoblog.md

Nu este un secret că noile SUV-uri care stau pe un şasiu tip cadru sunt unificate la scară largă cu noua generaţie a pickup-ului Chevrolet Silverado care iată-iată că deja împlineşte doi ani de la prezentare. În plus față de componente şi tehnologii, modelele vor avea în comun nu doar o parte din panourile caroseriei, ci şi un design aproape similar al părţii frontale.

Totuşi, o deosebire este că pe SUV-uri noile faruri nu sunt aranjate la două nivele diferite, de la pickup fiind preluate doar luminile de zi şi a lor semnătură. Află mai multe detalii interesante despre modele şi vezi cum arată la interior, pe AutoBlog.MD


Pub