MakeUp.md: parfumuri, produse cosmetice și multe accesorii utile

Zilnic, fiecare dintre noi tinde spre perfecțiune și frumusețe absolută. Machiaj, coafură, manichiură, parfum - toate acestea necesită o cantitate enormă de timp și surse financiare.

Foto: makeup.md

Nu și acum! Nu mai este nevoie să petreceți ore în șir prin magazine. Vă facem cunoștință cu noul magazin online de produse cosmetice, parfumuri și accesorii din Moldova, Makeup - mereu la îndemână cu doar un singur click.

Makeup este o platformă online ce cuprinde o varietate enormă de produse cosmetice de orice tip. Calitatea și performanța reprezintă principiile de bază, datorită cărora fiecare client MakeUp cu siguranță va rămâne satisfăcut de produsele achiziționate. Astfel, sunt propuse spre comercializare peste 52 000 de produse de la peste 300 de branduri cu renume mondial.

Makeup / Sursa:makeup.md

Tipurile de produse oferite de MakeUp

  • Cosmetice decorative. Însăși numele în sine spune că baza companiei o constituie cosmetica decorativă. Totul pentru ten, ochi și buze - farduri, fonduri de ten, iluminatoare, rujuri, creioane etc. Catalogul magazinului include și diverse produse demachiante pentru față.
  • Cosmetice de îngrijire. Creme și măști faciale și pentru zona ochilor, seruri, fillere, pentru cele mai diverse tipuri de piele.
  • Cosmetice pentru păr. Produse organice fără parabeni și sulfați, pentru spălare, îngrijire, hrănire și regenerare, de styling și pentru copii, accesorii și produse speciale precum și vopsele de păr naturale și pe bază de henna.
  • Cosmetice pentru corp.Loțiuni, deodorante, autobronzante, geluri de duș, uleiuri, scruburi etc.
    Makeup / Sursa:makeup.md
  • Parfumuri. Pentru bărbați, femei și copii. Parfumuri de nișă, selective, ape de toalete, spray-uri parfumate, precum și testere și mostre parfumate.
  • Produse de îngrijire a unghiilor. Totul pentru manichiura și pedichiura profesională- lacuri, instrumente și accesorii, lămpi UV, dezinfectante, creme pentru mâini, picioare etc.
  • Accesorii. Pentru machiaj, păr, truse cosmetice, oglinzi, instrumente de manichiură și pedichiură.

De ce să alegeți MakeUp?

  • Are o experiență de mai mult de 20 de ani pe piața internațională, în urma cărora a căpătat încrederea a mii de consumatori fideli;
  • Își desfășoară activitatea în peste 12 țări, printre care: Belarus, Bulgaria, Cehia, Ungaria, Italia, Kazakhstan, Polonia, Rusia, Slovacia. Mai recent în România și Republica Moldova;
  • Fiind un distribuitor oficial, oferă clienților săi calitate și originalitate. Compania colaborează doar cu reprezentanți oficiali, iar acțiunile sale sunt reglementate de legislația în vigoare atât pe teritoriul Republicii Moldova, cât și în UE;
    Makeup / Sursa:makeup.md
  • Dispune de un sistem de livrare accesibilă și sigură pe tot teritoriul Republicii Moldova, cu excepția regiunii transnistrene;
  • În cazul depistării unor probleme sau a unor accidentări, companie pune la dispoziție un sistem de returnare, ce vă permite să întoarceți coletul timp de 14 zile lucrătoare, completând formularul necesar;
  • Politica prețurilor, nu afectează sub nici o formă calitatea produselor, MakeUp comercializând 100% produse originale.

Alege calitatea, originalitatea și confortul.

Accesează MakeUp.md


// console.log('no ads situation')