Kill Bill revine pe ecrane. O nouă serie a francizei ar urma să apară în următorii trei ani, anunță Quentin Tarantino

Quentin Tarantino a dezvăluit că un al treilea film „Kill Bill” este „cu siguranță în cărți”, deoarece continuă să se pregătească pentru al zecelea și unicul său filmul din următorii trei ani, scrie Fox News.

Foto: https://theplaylist.net/

Vorbind cu Andy Cohen, la Radio SiriusXM, luni, regizorul, în vârstă de 56 de ani, a susținut că s-a întâlnit recent cu vedeta principală Uma Thurman și că a avut deja idei despre ce să facă.

„Am luat cina doar cu Uma Thurman aseară”, a spus Tarantino. „Am fost la un restaurant japonez foarte fain. Am o idee despre ce aș face cu [„Kill Bill Vol. 3”]. Aceasta a fost totul, cucerirea conceptului. Ce s-a întâmplat cu mireasa de atunci? Și ce vreau să fac?”, a precizat Tarantino.

Un al treilea film poate urmări în cele din urmă „Kill Bill: Vol. 1” și „Kill Bill: Vol. 2.”

În primele două filme, Uma Thurman joacă rolul miresei, o femeie care se trezește din comă cu misiunea de a distruge asasinii care au trădat-o. Thurman a primit nominalizări la Globul de Aur pentru rolul său atât în filmele din 2003, cât și în 2004.

„Mireasa a luptat mult și greu. Am o idee acum care ar putea fi interesantă. Încă n-aș face-o puțin. Vor fi cel puțin trei ani de acum încolo. Cu siguranță este în cărți”, a mai adăugat Quentin Tarantino.

De asemenea, Tarantino a dezvăluit că fanii nu vor primi un film de la el înainte de „Kill Bill: Vol. 3.”

"Într-un anumit grad sau altul, am scris ce voi face pentru următorii trei ani", a adăugat el. „Și după aceea, voi ajunge la ce va fi următorul film”, a mai adăugat regizorul.


Pub