(update) INP a identificat conducătorul care a blocat ieri un echipaj de pompieri şi s-a gândit să ofere „sancţiuni la pachet”

Inspectoratul Național de Patrulare anunţă că a identificat și sancționat unul dintre conducătorii auto care a blocat, ieri, trecerea unui echipaj al IGSU, la intersecția străzilor Mitropolit Varlaam și Mihai Eminescu din capitală.

Este vorba despre o femeie în vârstă de 36 de ani, locuitoare a orașului Codru.

Foto: captură video

Aceasta s-a prezentat astăzi dimineață la sediul Brigăzii de Patrulare, unde și-a recunoscut încălcarea şi i-a fost întocmit un proces-verbal pentru blocarea intenționată a arterei de transport. Amenda aplicată pentru respectiva încălcare constituie 1.500 de lei. Sancțiuni urmează a fi aplicate și celorlalți participanți la trafic care au împiedicat deplasarea autospecialei. Vezi momentul când s-a întâmplat asta AICI.

INP aminteşte conducătorilor auto că sunt obligați să respecte Regulamentul Circulației Rutiere și să-și asume acțiunile din trafic, pentru că un automobil condus sau parcat iresponsabil poate împiedica intervenția operativă a echipajelor speciale în situații de urgență.


Pub