(video) Să se simtă cine e Boss! Cu ce maşini au venit Putin şi Zelenski la reuniunea în formatul Normandia

Acum câteva ore, preşedinţii Federaţiei Ruse şi Ucrainei, Vladimir Putin şi Volodimir Zelenski, au stabilit, de comun acord cu omologul din Franţa, Emmanuel Macron, şi cu Angela Merkel, cancelarul Germaniei, implementarea unui armistiţiu complet în regiunile separatiste ucrainene şi, eventual, acordarea unui statut special.

Discuţiile şi găsirea de soluţii au avut loc în cadrul Summit-ului în formatul Normandia, desfăşurat luni seară la Palatul Elysée din Paris.

Foto: ukrinform.com

Lăsând politica la o parte şi interesându-ne de maşini, am căutat să aflăm cu ce modele au ales să vină liderii de state la această întâlnire comună. Răspunsul îl puteţi vedea în cele ce urmează.

Automobilul lui Emmanuel Macron, fiind partea care a întâmpinat oaspeţii, nu a fost arătat, dar în schimb în camerele video au apărut alte trei care i-au transportat pe preşedinţi. Prima a ajuns Angela Merkel într-un Mercedes-Benz S-Class blindat, non-Maybach, dar cu ampatament alungit. Merkel a fost singurul oficial de rang înalt care a fost adusă până practic la uşa palatului. Citeşte continuarea pe AutoBlog.MD


Pub