Viorel Morari, la Jurnal TV
Social 11 decembrie 2019, 17:45 | 1896

Alexandr Stoianoglo vrea să-și supună Procuratura pentru Combaterea Criminalităţii Organizate şi Cauze Speciale, și Procuratura Anticorupție. Declarația a fost făcută de fostul șef al celei din urmă, Viorel Morari, în cadrul emisiuni „O nas” de la Jurnal TV. El admite că în spatele hotărârii lui Stoianoglo de a-l suspenda din funcția de șef al Procuraturii Anticorupție stă decizia sa de a relua dosarul privind finanțarea ilegală a PSRM din străinătate. Stoianoglo nu a reacționat, deocamdată.

În contextul verificărilor, pe care le-a declanșat Alexandr Stioanoglo la cele două procuraturi specializate, Viorel Morari a declarat că aceste controale sunt efectuate de către persoane neinițiate.

Viorel Morari are două versiuni privind intențiile lui Alexandr Stoianoglo în raport cu el, ca șef al Procuraturii Anticorupție.

Viorel Morari a fost întrebat de ce Procuratura Anticorupție a decis, pe 26 noiembrie, să reia dosarul privind finanțarea PSRM din străinătate și dacă mai există probe în acest dosar în afară de înregistrările video, în care apar Igor Dodon și Vladimir Plahotniuc.

Procurorul general Alexandr Stoianoglo n-a fost de găsit pentru a-i da o replică lui Viorel Morari. 

Opinia ta contează. Comentează!