06:33:16 20.04.2024
Stiri

MAKEUP.md te inspiră în alegerea cadoului de Crăciun

Advertising 11.12.2019 12:55 Vizualizări2702 Autor: Ziarul National
MAKEUP.md te inspiră în alegerea cadoului de Crăciun

Domină în casă o aromă plăcută de scorțișoară, mandarine și ciocolată caldă, iar străzile sunt decorate cu mii de luminițe, globulețe și brazi împodobiți?! Sărbătorile de iarnă sunt tot mai aproape, deci să înceapă goana după daruri! Makeup te inspiră în alegerea cadoului perfect, sugerându-ți cele mai ingenioase idei pentru sărbători. Doar aici poți găsi produse de înaltă calitate, la un preț avantajos.

Un cadou perfect pentru EA

● Cucerește-o cu un parfum enigmatic!

Un parfum de marcă reprezintă cadoul perfect pentru seara de Crăciun, fie că îl oferi iubitei, mamei sau surorii. În timpul iernii sunt potrivite compozițiile dulci, consistente și echilibrate, ce asigură o atmosferă de confort, căldură și armonie.

Magazinul online Makeup îți pune la dispoziție o varietate largă de parfumuri destinate femeilor pasionale, romantice și sentimentale.

● Dăruiește-i un set de cosmetice decorative

Rujul poate fi dăruit indiferent de vârstă, trebuie doar să alegi o culoare potrivită. Plasează într-o trusă cosmetică clasicul ruj roșu, o paletă de farduri, un fond de ten și un iluminator- toate acestea vor forma un set decorativ complex. Reține - pentru o femeie nu există prea multe produse cosmetice.

● Oferă-i un set de relaxare

Impresionează-ți persoana iubită cu o ședință relaxantă sau un ritual de aromaterapie! Spuma de baie, scrub-ul de corp sau un set de bile efervescente pot fi un dar excelent.

De altfel, lumânările parfumate creează o atmosferă romantică și sunt un decor perfect pentru baie.

● Optează pentru diverse accesorii

Oferind un asemenea dar, trebuie să ții cont de anumite criterii, cum ar fi: stilul vestimentar, statutul și preferințele femeii iubite, pentru a evita orice eșec. Îi poți oferi o geantă sau diverse accesorii pentru machiaj și păr.

„Fericirea o face pe femeie frumoasă și dragostea o face fericită. Iubirea este adevăratul fard al femeii.” — Charles Baudelaire

Un cadou potrivit pentru EL

Bărbații preferă lucrurile practice și în același timp utile. De aceea alegerea unui cadou potrivit pentru persoana iubită este o adevărată provocare.

O opțiuneperfectă ar fi un parfum intens bărbătesc de marcă. Dacă ești în criză de idei poți apela la clasicul set de îngrijire corporală. Acesta poate include diverse produse, precum: gelul de duș și bărbierit, deodorantul, șamponul și loțiunea după ras. Nu ezita să le plasezi într-o cutie împachetată corespunzător.

Iar pentru bărbații cu barbă poți oferi produse concepute în special pentru îngrijirea profesională a acesteia. Crema, șamponul, gelul sau uleiul pentru barbă vor fi o adevăratăsurpriză pentru iubitul tău.

Fii magic în seara de Crăciun, conturează zâmbete pe chipul celor dragi.


Stiri relevante
Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
19.04.2024 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Despărțirea apelor p...

15.04.2024 09:20 Nicolae Negru Nicolae Negru // Simțul realității și...

12.04.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Recensământul ca o f...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md