02:54:44 19.04.2024
Stiri

VIDEO // Soția lui a MURIT LA NAȘTERE, dar abia după înmormântare când s-a uitat pe laptopul ei A ÎNCREMENIT! Uite ce a găsit

Știri 11.12.2019 17:30 Vizualizări2331 Autor: Ziarul National


VIDEO // Soția lui a MURIT LA NAȘTERE, dar abia după înmormântare când s-a uitat pe laptopul ei A ÎNCREMENIT! Uite ce a găsit

Jared și Jessica trăiau cea mai fericită perioadă a mariajului lor, urmând să devină părinți pentru prima oară. Din păcate, fericirea venirii pe lume a fetiței lor a fost umbrită de moartea subită a mamei ei. Jessica a decedat la naștere, iar Jared s-a trezit că în cea mai fericită zi a vieții lui a rămas fără persoana pe care o iubea cel mai mult. Nu mult după acest moment, el avea să afle un secret pe care soția sa l ascunsese în ultima perioadă, scrie redactia.ro.

Deși micuța lor s-a născut perfect sănătoasă, mama fetei a intrat în colaps imediat după ce a adus-o pe lume. Medicii nu au mai putut face nimic pentru ea și i-au declarat decesul la o oră de când născuse. Ajuns acasă, complet răvășit de pierderea soției sale, Jared a început să se uite prin lucrurile soției sale. Printre acestea se afla și laptopul Jessicăi, care rămăsese deschis. Ce făcuse femeia cu puțin timp înainte să meargă spre spital?


Surpriza lăsată micuței sale

Deși nu a avut nicio secunda idee de ce urmează să se întâmple cu ea, Jessica i-a lăsat micuței sale un dar neprețuit. Pe laptopul ei erau mai multe video înregistrate cu Jessica pe timpul sarcinii. În acele videoclipuri, Jessica citea diverse povești de copii și cânta cântăcele pentru bebeluși.

Lui Jared nu-i venea să creadă că soția sa a făcut asta și că micuța lui va avea ocazia, astfel, să-i asculte vocea mamei sale. Din acel moment, în fiecare zi, cei doi au ascultat videoclipurile Jessicăi și, ușor – ușor – a devenit un ritual în casa lor. Iată unul dintre videoclipurile lăsate de tănără fiicei sale!


Stiri relevante
Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
15.04.2024 09:20 Nicolae Negru Nicolae Negru // Simțul realității și...

12.04.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Recensământul ca o f...

08.04.2024 09:12 Nicolae Negru Nicolae Negru // Ne va apăra sau nu R...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md