/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro și avertizare de rang înalt. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea rusă”

Cine este noul șef interimar la Procuratura Anticorupție

missing
11 decembrie 2019, ora 10:51

Șeful Direcției Nord a Procuraturii Anticorupție, Serghei Gavajuc, a preluat interimatul funcției de șef al PA, după ce Viorel Morari a fost suspendat și delegat într-o altă funcție la Procuratura Generală.

Adjunctul procurorului general Ruslan Popov a anunțat în cadrul ședinței Comisiei parlamentare pentru securitate că Morari s-a conformat ieri dispoziției semnate de Alexandr Stoianoglo și i-a transmis lui Serghei Gavajuc toate actele și dosarele.

Amintim că procurorul general Alexandr Stoianoglo a dispus efectuarea unor controale la Procuratura Anticorupție și Procuratura pentru Combaterea Criminalității Organizate și Cauze Speciale (PCCOCS), care vor dura două săptămâni.

La PCCOCS a fost numit șef interimar procurorul Ion Caracuian, șef al Secției Combaterea Torturii din cadrul Procuraturii Generale.

Procurorul care a preluat interimatul funcției de șef al PCCOCS

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram