/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 792: Rachete secrete și copii întorși acasă. Rusia vrea să saboteze summitul de pace

/FOTO/ Șoferi, fiți atenți! Un pod din capitală este în stare dezastruoasă. Când urmează să fie reparat

missing
11 decembrie 2019, ora 10:54

Un internaut a publicat o imagine în care se vede că un pod este în stare dezastruoasă și necesită reparație capitală urgentă. Imaginea a fost surprinsă pe strada Mihai Viteazu din Chișinău. Acolo rosturile de pe carosabil s-au lărgit și s-a format o gaură adâncă. Solicitat de TV8.md, șeful Direcției Transport, Adrian Boldurescu, ne-a spus că podul nu prezintă pericol pentru șoferi și că urmează să fie reparat în acest weekend.

Da, este o problemă, dar stați liniștiți că podul nu prezintă pericol. Cel puțin experții ne asigură că totul este în regulă. Săptămâna asta am primit abia proiectul tehnic de executare a lucrărilor. Chiar ieri am semnat ultimele documente. Acolo sunt prevăzute trei secțiuni care urmează a fi reparate”, a precizat Adrian Boldurescu.

Lucrările de reparație urmează să fie făcute la sfârșitul săptămânii, cel mai probabil noaptea. Însă, am putea intra în noul an cu porțiunea de drum în reparație, mai spune Boldurescu.

Muncitorii urmează să intervină sâmbătă și duminică.O să încercăm să intervenim noaptea, dar dacă nu o să reușim, la sigur va fi și ziua. Dar cel mai probabil, să vă pregătiți pentru anul viitor, dacă intrăm cu el în reparație drumul o să fie închis”, a menționat șeful Direcției Transport.

Foto: Facebook/ Vladislav Vlad

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram