/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 791: Flăcări în Smolensk și 1,5 miliarde de euro de la UE. Unul dintre cei mai bogați ruși, arestat

/VIDEO/ Au vrut ”romantică” și ”adrenalină”! Doi concubini riscă pușcărie după ce au furat o mașină lăsată cu cheile în contact

missing
11 decembrie 2019, ora 11:27

Doi concubini din Chișinău riscă închisoare, pentru că au furat o mașină, cu care au făcut și accident în timp ce se plimbau. Totul s-a întâmplat la sfârștul lunii noiembrie, iar cei doi făptași au fost reținuți abia acum și plasați în arest preventiv pentru 72 de ore.

Potrivit declarațiilor femeii, în vârstă de 29 de ani, în noaptea de 28 noiembrie, a văzut automobilul Chevrolet parcat în apropiere de hotelul ”Cosmos” și care avea cheile în contact. Pentru că nu știe să conducă, a luat cheile, a încuiat automobilul și s-a dus acasă unde i-a cerut concubinului său să o plimbe. Bărbatul de 35 de ani i-ar fi spus să întoarcă cheile proprietarului, spune femeia.

”Eu i-am spus că nu, că vreau romantică și adrenalină și ne-am dus împreună acolo. Și el s-a urcat la volan, că eu nu știu să conducă și acolo am făcut accident. Am ieșit din automobil, am închis mașina, am luat cheile și ne-am dus acasă”, le-a povestit femeia oamenilor legii.

Pe acest caz a fost pornită o cauză penală pentru răpirea unui mijloc de transport. Femeia și bărbatul riscă de la 3 la 5 ani de pușcărie.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram