/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 792: Rachete secrete și copii întorși acasă. Rusia vrea să saboteze summitul de pace

/FOTO/ Au intrat ilegal în R. Moldova, fără acte de identitate. Doi cetățeni din Rusia și Ucraina riscă pușcărie

missing
11 decembrie 2019, ora 11:56

Doi cetățeni străini, originari din Ucraina și Federația Rusă, riscă până la doi ani de închisoare și amendă de zeci de mii de lei, după ce au fost depistați de către ofițerii Biroului Migrație și Azil (BMA) fără acte de identitate pe teritoriul Republicii Moldova. 

În urma investigațiilor, s-a stabilit că cei doi au intrat pe teritoriul țării noastre ilegal, fără a se prezenta la punctul de trecere al frontierei de stat. Cetățenilor străini ar putea să le fie interzisă intrarea pe teritoriul Republicii Moldova pentru o perioadă de cinci ani. Ei riscă amendă în mărime de peste 37 de mii de lei.

Instanța de judecată a dispus luarea în custodie publică a figuranților, în Centrul de plasament temporar al BMA. Urmare a celor stabilite, în privința străinilor au fost inițiate proceduri de returnare.

Foto: bma.gov.md

Foto: bma.gov.md

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram