image
Sursa foto: Jurnal.md

Moș Crăciun există, Moș Crăciun ești tu: O familie din Anenii Noi are nevoie de ajutorul vostru!

Alexandru, un băiat de șase ani dintr-un sat al raionului Anenii Noi și cei patru frați ai săi au vise mărețe, ca oricare alt copil de vârsta lor. Alexandru se visează un erou adevărat, el își dorește să apere copiii și mamele din toata lumea.

Alexandru mai are încă 4 frați. Cu toții au vise mărețe, ca oricare alți copii la vârsta lor. De pe acum lupta cu sărăcia și își cred părinții când aceștia le spun că o duc greu. În casă e frig, pentru că bani de lemne nu au, iar disperarea părinților a ajuns la limită. Nu-și pot permite să încălzească cele 4 camere, pentru ca ar risca să nu mai aibă bani de grădinița copiilor.

AneniiNoiAnenii NOi

În prag de sărbători, micuții s-au pomenit fără încălțăminte de iarnă. Tot din cauza sărăciei, Alexandru și frații lui riscă să ajungă la orfelinat. Lipsurile nu le permit părinților să le pună nici mâncare pe masă.

Nu-și mai amintesc cand au primit ultima oară un cadou. Singura lor distracție este o bucată de metal, iar când se plictisesc își găsesc alinarea în compania cățelului.

Anenii NoiAnenii Noi

Fiecare din noi poate fi un Moș Crăciun pentru această familie, care nu are nevoie de bogății, ci doar de un sprijin, pentru că Moș Crăciun există, Moș Crăciun ești tu.

Poți ajuta donând aici

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: