Trei cetățeni străini au depășit termenul de ședere pe teritoriul Republicii Moldova: Situația la frontieră, în ultimele 24 de ore

În rezultatul desfășurării activităților de supraveghere și control la frontiera de stat, prevenire și combatere a infracționalității transfrontaliere, pe parcursul a 24 de ore, polițiștii de frontieră au înregistrat mai multe acțiuni ilegale.

Foto: UNIMEDIA

- trei persoane au încălcat regimul zonei de frontieră și cel al punctelor de trecere;

- trei cetățeni străini au depășit termenul de ședere pe teritoriul Republicii Moldova;

- trei încălcări a regulilor de transportare și de folosire a vinietelor;

- o persoană a fost identificată la controlul de frontieră cu consemn național.

În punctele de trecere fluxul de persoane a constituit 37 543 traversări, dintre care un număr mai mare de treceri – 20 051 a fost înregistrat pe sensul de intrare în Republica Moldova.

La fel, din totalul de traversări persoane un număr mai mare a fost consemnat al trecerilor cetățenilor moldoveni – 20 264 traversări. Valorile traficului de mijloace de transport a prezentat un număr de 10 574 traversări, cu un număr mai mare înregistrat al mijloacelor de transport înmatriculate în străinătate – 5 562 traversări autovehicule.

Cele mai tranzitate puncte de trecere au fost: PTF Leușeni – 7 866 traversări persoane; PTF Sculeni – 5 553 traversări persoane; PTF Aeroportul Internațional Chișinău – 4 980 traversări persoane; PTF Giurgiulești-Galați – 3 437 traversări persoane; PTF Otaci – 3 086 traversări persoane; PTF comun Palanca – 2 295 traversări persoane; PTF Cahul – 1 944 traversări persoane.


Pub