(video) Premieră: Noul Lynk & Co 05 – un SUV coupe cu mari perspective de a ajunge şi în Europa

Proaspăta marcă deținută în comun de Geely și Volvo Cars, Lynk & Co, şi-a prezentat acum câteva ore al patrulea model din gamă – un nou SUV botezat 05, însă într-o caroserie cu talie coupe menită să atragă atenţia publicului tânăr.

Interesant este că această maşină (poate primul Lynk & Co) a fost observată la teste în această vară inclusiv pe drumurile din România, ceea ce denotă faptul că modelul ar putea în perspectivă ajunge şi pe piaţa europeană.

Foto: autoblog.md

Noul Lynk & Co 05 este de fapt un Lynk & Co 01 în caroserie coupe, însă aceste două maşini nu se deosebesc doar prin forma corpului. Noutatea conține toate inovațiile care vor trece ulterior pe modelul 01 care va fi actualizat.

Modelul 05 a fost făcut cu 80 mm mai lung (4.592 mm) și cu 61 de mm mai scund (1.628 mm) decât 01, dar are și un design diferit al părţii frontale: farurile LED au devenit mai compacte, grila radiatorului este mai îngustă, designul barei de protecție și chiar forma corpurilor oglinzilor retrovizoare sunt schimbate. Află mai multe şi vezi cum arată maşina în detalii, pe AutoBlog.MD


Pub