(video) Premieră: Noile Audi RS 5 Coupe şi RS 5 Sportback facelift

Pe final de an Audi a decis să actualizeze şi modelele RS 5 Coupe şi RS 5 Sportback a căror generaţie actuală iată că păşeşte în al doilea şi ultimul ciclu de viaţă. Peste 4-5 ani le vom vedea într-o interpretare complet nouă, însă până atunci vor arăta astfel.

Facelift-ul pentru aceste maşini de performanţă vine la trei luni după ce modelele A5 şi S5 l-au primit.

Foto: autoblog.md

Designul rafinat al exteriorului celor două modele RS 5 este recunoscut la prima vedere. Grila Singleframe a devenit mai largă și mai plată. Cu acest aspect curat, urmează designul celor pe care le au frați săi mai mari, RS 6 Avant și RS 7 Sportback. Pseudo prizele de aer dintre grilă şi capotă amintesc de clasicul Audi Sport quattro din 1984.

Arcurile roților, cu 40 de milimetri mai late decât pe un A5 obişnuit, conferă modelelor RS 5 un aspect impresionant. Farurile opţionale matrix LED cu tehnologie Audi laser light au un fundal interior negru, fiind unul dintre elementele care le diferenţiază clar de maşinile de bază non-sport. Mai jos, prizele de aer de pe bara de protecţie, puternic conturate, au primit o nouă formă pentagonală. Află mai multe şi vezi ce preţ de start au, pe AutoBlog.MD


Pub