(doc) Judecătoria Chișinău a respins cererea de chemare în judecată depusă de Viorel Morari împotriva Procuraturii Generale

Judecătoria Chișinău, sediu Râșcani a respins ca fiind inadmisibilă cererea de chemare în judecată depusă de Viorel Morari împotriva Procuraturii Generale cu privire la delegare sa în PG și controlul efectuat în cadrul PA.

Foto: UNIMEDIA

Astfel, Viorel Morari rămâne suspendat din funcția de șef al Procuraturii Anticorupție.

Încheierea este executorie din momentul emiterii, însă poate fi contestată cu recurs la Curtea de Apel Chișinău în termen de 15 zile, de la notificare.

Document by UNIMEDIA on Scribd

Amintim că Viorel Morari, șeful Procuraturii Anticorupție, a acționat în judecată deciziile luate de procurorul general privind suspendarea acestuia din funcție și efectuarea unui control la Procuratura Anticorupție.

Viorel Morari a fost suspendat ieri din funcția de șef al Procuraturii Anticorupție, printr-o dispoziție a procurorului general Alexandr Stoianoglo.

Viorel Morari a declarat că suspendarea sa din funcția de șef al Procuraturii Anticorupție se realizează pe marginea unui grup de control, pe care însă îl consideră neîntemeiat.

Potrivit președintelui CRJM, Vladislav Gribincea, procurorul general a jonglat cu legea, ducându-l forțat pe Procurorul-șef Anticorupție să lucreze la Procuratura Generala pentru perioada de o lună.


Pub