(video) Igor Dodon, despre zvonul că s-ar fi îmbolnăvit: „Не дождётесь”

Surprins la sediul PSRM, Igor Dodon a asigurat că este sănătos „tun”, după ce a fost văzut în această dimineaţă la Instituția medico-sanitară publică „Spitalul Cancelariei de Stat”, menționând că au fost efectuate niște investigații medicale de rutină, pe care le face șeful statului.

„Во первых, не дождётесь, este o vorbă în limba rusă. Sunt sănătos „tun””, a dat asigurări șeful statului.

„Când mergi la medic, nu obligatoriu ești bolnav, dar mergi pentru a face așa ca să nu fii bolnav pe viitor. Președintele trebuie la o anumită perioadă să meargă să facă niște investigații. Așa e procedura. De aceea suntem sănătoși, totu-i bine, mergem înainte”, a mai adăugat Igor Dodon.

Președintele țării a fost surprins ieșind din sediul PSRM, după ședința fracțiunii. Dodon a precizat că s-au discutat mai multe subiecte importante.

„Iată am avut ședința fracțiunii, am solicitat (inaudibil) agenda până la sfârșitul sesiunii parlamentare. Proiectele de lege, încă o dată, situația din raioane, totul merge bine”, a conchis Dodon.

Amintim că astăzi unele surse media din presa moldovenească au menționat că președintele statului a fost văzut la spital pentru efectuarea unor investigații medicale, probabil după ce s-ar fi îmbolnăvit.


Pub