Spectacol pentru bunici și nepoți

In decembrie, luna magiei si a cadourilor, in cadrul campaniei „Cu grija pentru parinti”, la teatrul poetic Alexei Mateevici se ofera o poveste pentru bunici si nepoti. Scopul proiectului este de a socializa, prin arta, si a savura un spectacol alaturi de cei dragi. Cum a fost spectacolul vedem in continuare.

În cadrul proiectului "Cu grijă pentru bunici", în fiecare lună, la teatrul poetic Alexei Mateevici se prezintă un spectacol absolut gratuit, pentru cei care ne-au crescut, ne-au mângâiat și ne-au oferit mereu dragoste necondiționată – bunicii. De această data în sală a fost jucat spectacolul Fata morarului.

Timp de o oră, nepoții alături de bunicii, lor au savurat povestea unei familii de morari, ce are și o morală profundă.

Actorii teatrului au fost încântați pentru șansa de a oferi o poveste gratis nepoților, și de a crea o lume aparte, special pentru copii.

Impresionați de spectacol, bunicii au ieșit din sală cu zâmbetul pe buze. Unii spectatori au venit tocmai la 200 de kilometri de la Chișinău pentru a petrece timpul cu nepoții la teatru.

Chiar dacă proiectul este pentru bunici, nici mămicile nu au ezitat să vină împreună cu copiii lor, având bunicii departe de casă.

Opinia ta contează. Comentează!