Expertul Ilia Kleiman le-a vorbit studenților de la UTM despre „Greșelile de bază în management”

Workshop2019_Kleiman-копия

Expertul Ilia Kleiman, calificat de Uniunea Federală Germană de Experți în domeniul Managementului Calității și Organizarea Producției, a vizitat luni, 9 decembrie, Facultatea de Energetică și Inginerie Electrică pentru a aborda împreună cu studenții și profesorii un subiect foarte interesant și relevant: „Greșelile de bază în management”.

Acest workshop, cu o durată de peste patru ore academice, a constituit un bun prilej pentru a familiariza publicul prezent în sală cu principiile generale ale sistemului de management. În context, expertul a definit importanța și a descris cu lux de amănunte diverse aspecte importante la temă, cum ar fi modalitățile de elaborare și implementare a strategiei de dezvoltare, ce este și cum se realizează managementul proceselor, managementul proiectelor, managementul cunoștințelor, cum obținem și menținem calitatea etc., iar fiecare aspect abordat a fost însoțit de diverse exemple practice întru confirmarea conceptelor teoretice expuse, transmite site-ul UTM.

Abilitatea de a trezi atenția și interesul asupra diverselor aspecte din vasta-i experiență a impresionat auditoriul, care l-a supranumit pe invitat drept maestru în domeniul pe care îl profesează. La rândul său, expertul a răsplătit interesul celor prezenți oferindu-le un link cu reflectarea mai amplă a subiectului respectiv într-un work talk cu incitantul generic: „Как не заблудиться в современном менеджменте?” – „Cum să nu te pierzi în managementul modern?”.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente