Crimă la Grozasca, Ungheni. O femeie de 80 de ani, găsită fără suflare de către o vecină

O femeie de 80 de ani din satul Grozasca, raionul Ungheni, a fost fictima unei crime. Bătrâna a fost descoperită fără suflare de către vecina sa care a alertat oamenii legii.

Foto: UNIMEDIA

Poliția a fost alertată de către vecina femeii, care a sunat la numărul unic de urgență duminică, 8 decembrie 2019, aproximativ la orele 17.00, după ce a descoperit victima fără semne de viață în locuința acesteia.

Polițiștii şi procurorul de serviciu, ajunși la fața locului, au depistat un cadavru de gen feminin, cu semne vizibile de moarte violentă, şi anume traumă şi plagă însângerată în regiunea capului.

Oamenii legii l-au identificat și reținut pe urme fierbinți pe făptuitorul infracțiunii, care s-a dovedit a fi un bărbat, din raionul Ungheni, dar fără loc permanent de trai şi anterior condamnat pentru diverse infracțiuni.

Pe cazul dat au fost pornită o cauză penală conform indicilor infracțiunii prevăzute de art.145 alin. 2 Cod penal. Informația a fost confirmată de către ofițera de presă a IP Ungheni, Cristina Vicol.


Pub