Experienţa naşterii la Maternitatea Repromed. Informaţii utile pentru viitoarele mămici

Maternitatea Repromed continuă să cucerească viitoarele mămici cu asigurări că sălile de nașteri, serviciile de anestezie și terapie intensivă și departamentul de neonatologie sunt capabile să facă față oricăror solicitări. Medicii Repromed oferă pacientelor experiența și dedicația lor non-stop, într-o atmosferă de încredere că au făcut alegerea corectă.

Foto: Repromed

Aflaţi mai jos poveştile a trei mămici care au ales să nască la Maternitatea Repromed.

Două surori gemene au născut la diferenţa de o lună la Maternitatea Repromed

Alina şi Irina sunt două surori gemene, care au dat naştere unui baieţel şi a unei fetiţe la diferenţa de doar o lună. Tinerele mămici spun că sarcinile lor au fost o coincidenţă incredibilă. Desigur că, ele au şi ales să nască la aceeaşi maternitate şi la acelaşi medic.

“Noi suntem două surori gemene şi aşa cum s-au întâmplat foarte multe lucruri în viaţa noastră simultan, spre marea noastră fericire şi uimire am rămas însărcinate relativ amândouă în acelaşi timp. Eu, Irina, am fost cea care a spart gheaţa. Diferenţa sarcinilor este de o lună. A fost o experienţă frumoasă, am avut o naştere uşoară pot zice perfectă, acest lucru se datorează medicului, cred eu, dlui Vadim Scarlat. Am născut o fetiţă perfect sănătoasă. Cum am ajuns noi la Repromed? A fost o istorie destul de simplă. Am optat pentru o recomandare de la persoană la persoană. Respectiv am venit la consultaţie şi am rămas mega impresionată. Am sunat Alinei şi am zis că totul e perfect, totul e la cel mai înalt nivel, începând de la recepţie şi terminând cu cabinetul dlui doctor. Cum am zis am avut o sarcină frumoasă şi naştere uşoară. Îi mulţumesc profund dlui Vadim Scarlat că a fost alături şi ne-a răspuns la toate întrebările, la orice oră. Personal m-am simţit în maternitate mai mult decât confortabil, ne-am simţit bine. Cei care ne-au vizitat au zis: “Vai, parcă sunteţi la hotel!”, şi da, într-adevăr, condiţiile sunt deasupra tuturor aşteptărilor. Totuşi, cel mai important este de fapt că eu şi bebeluşul meu ne-am simţit în siguranţă, protejaţi, fiind monitorizaţi 24/24 de către un personal calificat, amabil şi responsabil. Vreau să menţionez neapărat şi echipa de neonatologi a căror atenţie a fost focusată pe nou-născuţii noştri.”, ne-a povestit Irina Cernavca.

Şi sora Irinei, Alina Grecu, a rămas încântată de condiţiile maternităţii şi de echipa medicală.

“Noi am avut parte de o naştere naturală. Am născut un voinicel de 4,400 kg. La maternitatea Repromed m-am simţit în siguranţă, protejată. Înainte de naştere am întrebat medicul ce trebuie să fac, ca să ne ajutăm reciproc şi, în acest fel, să ajutăm şi bebeluşul să se nască sănătos şi cât mai repede. Dl. Vadim Scarlat mi-a zis: “Te relaxezi, mă asculţi pe mine, te rogi la bunul Dumnezeu şi ai toată încrederea în echipa care este aici”. Uite că Dumnezeu ne-a purtat de grijă şi aşa şi a fost. Am născut un copil perfect sănătos. Eu am aproape două zile de când am născut şi mă simt superb. La maternitatea Repromed te simţi pur şi simplu ca acasă. ”, povesteşte Alina.

Marilena s-a născut la Maternitatea Repromed

Marilena s-a născut la maternitatea Repromed. Mămica ei, care abia aştepta întâlnirea cu minunea pe care a purtat-o timp de 9 luni sub inimă, consideră că naşterea a fost o experienţă memorabilă, unică şi foarte frumoasă.

“Ştiam că vom avea cezariană încă de la începutul sarcinii. Am avut careva indicaţii medicale în acest sens. Astfel, totul a fost planificat şi foarte repejor. La 7:30 m-am internat, iar la ora 9:00 a apărut minunea în viaţa noastră. Am ştiut din start că voi naşte la Repromed. Decizia am luat-o încă de la primele consultaţii la care am fost la dl. Vadim Scarlat. Ce ţine de atitudinea de după intervenţie sunt absolut mulţumită. Am avut şi o situaţie de criză după operaţie, medicii au fost toţi lângă noi, cred că erau vreo trei anesteziologi şi mulţi, mulţi alţii. A fost o echipă foarte unită, mai ales în momentul intervenţiei, chiar şi glumeţi pe alocuri. Am doar cuvinte de recunoştinţă şi mulţumire pentru întreaga echipă. Marilena a fost foarte aşteptată. Când am văzut-o am avut nişte emoţii de nedescris. Au apărut lacrimi nici nu ştiu de unde, pur şi simplu au apărut. Au fost lacrimi de fericire, împlinire, bucurie că suntem părinţi. Bombonica noastră. ”, povestesc soţii Popescu.

Despre Maternitatea Repromed

Maternitatea Repromed este formată din trei săli de naştere şi o sală pentru operaţii cezariene, dotate cu aparatură ultraperformantă. Departamentul de terapie intensivă din cadrul Spitalului multidisciplinar Repromed + dispune de paturi pentru spitalizare, inclusiv pentru nou-născuți. Saloanele sunt luminoase, cu aparatură de asistenţă şi monitorizare, unde proaspetele mămici pot beneficia de toate facilitățile pentru a-și îngriji bebelușii. Totodată, în funcție de pachetul de servicii ales, femeile au posibilitatea să monitorizeze sarcina împreună cu medicul obstetrician-ginecolog.

Dr. Vadim Scarlat, medic obstetrician-ginecolog, informează viitoarele mămici că maternitatea Repromed promovează o politică clară, orientată prioritar spre nașterea naturală. “Operația cezariană se face în cazul în care există riscuri pentru mamă sau făt. Gravidei i se explică în termeni clari riscurile și beneficiile celor două tipuri de naștere, iar viitoarea mămică este lăsată să decidă. Între pachetul de servicii pentru nașterea naturală și cea abdominală nu este o mare diferență, decât cea de preț. Pachetele de naștere sunt la fel, la fel ca și atitudinea noastră față de pacienți. Mai mult ca atât, o dată ce ați venit să nașteți la Maternitatea Repromed, trebuie să știți că nu aveți nevoie de bagaj pentru maternitate. Aici se oferă viitoarelor mămici tot de ce au nevoie. Pentru echipa medicală de la Maternitatea Repromed, mamele și bebelușii lor sunt o prioritate. Voi aduceți pe lume fericire, iar noi vă oferim cele mai sigure și confortabile condiții.” explică Dr. Vadim Scarlat.

Nașterea este o experiență frumoasă. Spitalul Repromed+ o face sigură.

Mai multe detalii aflați la nr. de tel.: 022 955 500

http://www.repromed.md/


// console.log('no ads situation')