(foto/video) Elon Musk a fost surprins la volanul pickup-ului Tesla Cybertruck

Elon Musk a fost surprins la volanul cele mai noi creaţii a companiei pe care o conduce – Tesla Cybertruck – şi ulterior dând o tură cu probabil singurul prototip funcţional care s-a putut înmatricula oficial, deşi la prima vedere automobilul nu are aceleaşi oglinzi retrovizoare laterale printre alte elemente de siguranţă necesare pentru a primi permisiunea de exploatare pe drumurile publice.

Foto: tmz.com

Maşina unghiulară a fost surprinsă şi mai devreme rulând prin Los Angeles, însă noaptea trecută a fost văzută în mişcare şi pe autostrada 405 din regiune.

O remarcă aici: deşi modelul de prezentare ne-a fost arătat având o simplă bandă luminoasă atât în partea sa frontală, cât şi în cea posterioară, pe timp de noapte se poate observa cel mai bine că fâşia LED din faţă este totuşi compusă din două secţiuni poziţionate spre margini, care iluminează carosabilul cu o intensitate mult mai mare decât secţiunea din mijloc, ceea ce denotă că Cybertruck are faruri în toată regula, deşi nu sunt în corpuri pe care le-am obişnuit să le vedem pe vehiculele tradiţionale. Citeşte continuarea pe AutoBlog.MD


Pub