Studenții de la UTM sunt invitați să participe la concursul Winter ARCHDESIGN Festival

media_143729752434314400-920×690

Studenții de la UTM sunt invitați să participe la prima ediție a concursului Winter ARCHDESIGN Festival. Scopul acestuia este de a crea o platformă comună de colaborare și schimb de experiență dintre studenții care își fac studiile în domeniile arhitectură și design din cadrul Universității Tehnice a Moldovei, precum și stimularea creativității și promovarea tinerilor preocupați de industriile creative.

Obiectivul concursului vizează dezvoltarea abilităților de creație artistică, de proiectare 2D și 3D, de realizare a produselor de design, utilizând diverse procedee, tehnici și mijloace materiale.

Genericul festivalului vizează Sărbătorile de Iarnă, fiind salutate activitățile creative, ce promovează originalitatea și estetica gândirii artistice, valorile culturii tradiționale, inovația și aplicabilitatea tehnologică a proiectelor elaborate.

Concursul industriilor creative din cadrul Winter ARCHDESIGN Festival include secțiunile: Ilustrate pentru Sărbătorile de Iarnă, Decorațiuni pentru pomul de Crăciun, Măști Tematice, Pomi de Crăciun, Jucării Creative.

Lucrările pot fi depuse până pe 18 decembrie. Detalii despre regulament și premii găsiți AICI!

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente