(foto/video) Elon Musk a fost surprins la volanul pickup-ului Tesla Cybertruck

Elon Musk a fost surprins la volanul cele mai noi creaţii a companiei pe care o conduce – Tesla Cybertruck – şi ulterior dând o tură cu probabil singurul prototip funcţional care s-a putut înmatricula oficial, deşi la prima vedere automobilul nu are aceleaşi oglinzi retrovizoare laterale printre alte elemente de siguranţă necesare pentru a primi permisiunea de exploatare pe drumurile publice.

Maşina unghiulară a fost surprinsă şi mai devreme rulând prin Los Angeles, însă noaptea trecută a fost văzută în mişcare şi pe autostrada 405 din regiune.

O remarcă aici: deşi modelul de prezentare ne-a fost arătat având o simplă bandă luminoasă atât în partea sa frontală, cât şi în cea posterioară, pe timp de noapte se poate observa cel mai bine că fâşia LED din faţă este totuşi compusă din două secţiuni poziţionate spre margini, care iluminează carosabilul cu o intensitate mult mai mare decât secţiunea din mijloc, ceea ce denotă că Cybertruck are faruri în toată regula, deşi nu sunt în corpuri pe care le-am obişnuit să le vedem pe vehiculele tradiţionale.

De asemenea, banda LED care îndeplineşte rolul unor stopuri se evidenţiază prin trei secţiuni care se aprind mai intens decât celelalte când este apăsată pedala de frână, însă în modul de poziţie se scot în evidenţă cinci puncte luminoase.

În plus, pe lângă semnalizatoarele de direcţie, proiectoare anti ceaţă faţă şi spate, Cybertruck mai are o bandă LED performantă şi la capătul superior al parbrizului, menită să completeze faza lungă a farurilor principale, însă Musk nu a făcut uz de aceasta.

După un scurt test drive, se pare că Elon Musk a flămânzit şi a mers la Nobu, un restaurant japonez popular din LA, coproprietar al căruia este Robert de Niro. Un martor a declarat că Elon Musk, CEO-ul Tesla, a ieșit din prototipul Cybertruck. Bărbatul care a făcut fotografia a mai menţionat că designerul-șef Tesla, Franz von Holzhausen, a fost și el la restaurant, dar anume Musk conducea prototipul electric.

Elon Musk conduce zilnic o Tesla Model S și el a mai fost văzut la Nobu cu aceasta și cu un Model 3, dar niciodată nu s-a mai întâmplat înainte să conducă practic un vehicul conceptual în spaţiul public. Nişte imagini video care au ajuns în posesia TMZ (ataşate mai sus) arată că omul de afaceri nu a dorit să dea maşina pe mâinile unul valet al localului, ci un angajat s-a ocupat de parcarea sau supravegherea prototipului valoros.

FOTO: tmz.com
FOTO: tmz.com
FOTO: tmz.com
FOTO: tmz.com
FOTO: reddit.com

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://siat.unpad.ac.id/eoffice2020/uploads/