/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 791: Rachete secrete și viceministru arestat! SUA și UE oferă ajutor, iar Rusia anunță un acord cu Kievul

Ion Ceban promite să facă publice toate cheltuielile suportate pentru reparația din biroul său

missing
09 decembrie 2019, ora 10:41

După ce a fost criticat la greu pentru reparația pe care o face în biroul său de la Primărie, ”din banii prietenilor”, Ion Ceban promite să facă publice toate cheltuielile suportate pentru efectuarea lucrărilor. Ceban susține că nu se face nicio ilegalitate, de aceea, nu are ce ascunde.

”Am văzut că pe foarte mulți îi interesează ce lucrări am făcut noi în birou și ce fel de reparație. Vreau să știți că vom face publice toate procesele, documentele, ca să nu fie deranjată lumea de întrebări de unde vin banii și cum. Noi nu facem ceva ce nu corespunde legii”, a declarat Ion Ceban în cadrul ședinței operative a Primăriei Chișinău.

Amintim că la scurt timp după ce și-a ocupat fotoliul de primar al capitalei, Ion Ceban a început să facă reparație în propriul birou. Edilul a spus că lucrările se fac din bani unor prieteni, fără a oferi însă alte detalii. Deși Ceban a spus inițial că doar au fost spălate drapelele și jaluzelele din birou, în realitate, a fost schimbată podeaua, vopsiți pereții și schimbată teracota din camera de baie.

Săptămâna trecută, consiliera municipală din partea Platformei DA, Aliona Doroș a sesizat Procuratura Generală și Procuratura Anticorupție pe cazul acțiunilor primarului general al municipiului Chișinău, Ion Ceban, cu privire la acceptarea de către el a banilor de la așa numiții prieteni în scopul reparației biroului său și acoperirea cheltuielilor de deplasări.

 

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram