/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 764: Explozii la Harkov și Zaporojie. ISW: Rusia probabil va pierde războiul

Șeful Procuraturii Anticorupție a fost suspendat din funcție

09 decembrie 2019, ora 11:04

Șeful Procuraturii Anticorupție, Viorel Morari, a fost suspendat din funcție, printr-o dispoziție semnată de procurorul general Alexandr Stoianoglo.

Acesta a fost înlăturat temporar de la serviciu, până se va finisa controlul special inițiat de Stoianoglo la Procuratura Anticorupție, dar și la Procuratura pentru Combaterea Criminalității Organizate și Cauze Speciale.

„Pe 9 decembrie 2019 s-a dispus efectuarea de către două grupuri de procurori special desemnați a unui control complex al activității procuraturilor specializate – Procuratura Anticorupție și Procuratura pentru Combaterea Criminalității Organizate și Cauze Speciale”, se spune într-un comunicat emis de Procuratura Generală.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram