/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 785: Reuniune NATO-Ucraina și recordul anunțat de Zelenski. Zaharova atacă din nou Moldova

Și activitatea șefului interimar al PCCOCS a fost sistată. Controalele inițiate de Stoianoglo vor dura două săptămâni

missing
09 decembrie 2019, ora 11:42

Dorin Compan nu mai deține interimatul funcției de șef al PCCOCS. Această activitate i-a fost sistată în legătură cu controalele inițiate de procurorul general Alexandru Stoianoglo la Procuratura pentru Combaterea Criminalității Organizate și Cauze Speciale și Procuratura Anticorupție.

Informația a fost confirmată pentru TV 8 de Dorin Compan.

”Deocamdată, am fost informat doar verbal. Nu am văzut încă niciun ordin de sistare a activității mele”, a declarat Compan.

Fostul șef interimar al PCCOCS ne-a mai spus că controalele inițiat de procurorul general la Procuratura pentru Combaterea Criminalității Organizate și Cauze Speciale și Procuratura Anticorupție vor dura două săptămâni, respectiv activitatea sa va fi suspendată, cel mai probabil, în această perioadă de timp.

Amintim că și șeful Procuraturii Anticorupție, Viorel Morari, a fost suspendat din funcție. Acesta a fost înlăturat temporar de la serviciu, până se va finisa controlul special inițiat de Stoianoglo la Procuratura Anticorupție, dar și la Procuratura pentru Combaterea Criminalității Organizate și Cauze Speciale.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram