Alcoolul face victime: Două fete au murit, iar alți trei tineri, în stare gravă la spital, după ce mașina în care se aflau s-a izbit violent într-un pilon, la Ungheni

Accident tragic în localitatea Todirești, raionul Ungheni. Două tinere cu vârsta de 18 și, resprectiv, 19 ani, au decedat, iar alți trei băieți au fost spitalizați cu numeroase traumatisme, după ce mașina în care se aflau s-a izvit violent într-un pilon de pe marginea carosabilului. Nenorocirea s-a produs noaptea trecută, în jurul orei 02:10.

Foto: UNIMEDIA

Potrivit ofițerei de presă a IP Ungheni, Cristina Vicol, în urma cercetărilor efectuate la faţa locului s-a stabilit că un bărbat, în vârstă de 25 ani, originar din raionul Ungheni, fiind în stare de ebrietate, concentrația de 0,57mg/l vapori de alcool în aerul expirat, conducând automobilul de model VW Golf 4, a pierdut controlul volanului și s-a tamponat într-un pilon situat pe acostamentul de pe contrasens, după care s-a răsturnat de mai multe ori.

De menționat că acesta avea ca pasageri încă patru persoane, dintre care două fete ce au decedat la fața locului. Totodată, șoferul şi celalţi doi pasageri au fost transportati la spitalul raional Ungheni cu numeroase traumatisme.

La fața locului se întreprind toate măsurile necesare pentru stabilirea tuturor circumstanțelor și fixarea probelor.

Pe cazul dat a fost pornită o cauză penală conform art. 264 al. 3 C.P. al R. Moldova. Conducătorul auto urmează a fi reţinut.


Pub