Donald Trump este nemulțumit că americanii au ajuns să tragă apa la toaletă de prea multe ori. Care e motivul

Președintele american Donald Trump și-a exprimat nemulțumirea legată de faptul că, din cauza lipsei de presiune a apei din anumite zone ale SUA, americani sunt nevoiți să tragă apa la toaletă „de 10, chiar și de 15 ori, nu o singură dată”.

Foto: axios.com

În plus, Trump s-a arătat nemulțumit de chiuvetele și toaletele care au debit mic de apă, motiv pentru care americanii au inclusiv probleme cu spălatul pe mâini, informează CNN, citat de digi24.ro.

„Avem situații când dai drumul la apă, la chiuvetă, duș sau alte elemente din baie și apa vine cu presiune scăzută, nu curge aproape deloc, iar asta se întâmplă în zone unde există apă din belșug”, a declarat Trump, la o întâlnire organizată la Casa Albă cu reprezentanți ai mediului de afaceri.

„Dai drumul la robinet și nu curge deloc apă. Apoi, dai drumul la duș și curge un firicel de apă. Curge încet, foarte încet”, a continuat Trump. „Oamenii trebuie să tragă apa la toaletă de 10 ori, chiar și de 15 ori, nu mai merge o singură dată”, a spus președintele SUA.

Donald Trump a adăugat că a înștiințat Agenția pentru Protecția Mediului a SUA despre această problemă.

„Acum, intri într-o clădire sau o casă nouă, ți se spune că au toate facilitățile, doar că nu ai apă. Practic, nu te poți spăla pe mâini, din cauza firicelului de apă care curge la chiuvetă”, a declarat Trump.

După care, președintele SUA a continuat:

„Sigur, există zone în deșert unde poți avea astfel de probleme, dar sunt foarte multe state americane care au la dispoziție foarte multă apă care vine din cer: se cheamă ploaie. Ei (autoritățile) nu știu ce să facă cu ea”, a declarat președintele, în râsetele asistenței.

„Trebuie să schimbăm aceste standarde foarte curând”, a adăugat Trump, chiar dacă nimeni nu a înțeles exact despre ce „standarde” e vorba și ce, mai precis, trebuie „schimbat”.

Becul economic, inamicul public numărul 1 al lui Trump: „Lumina lui mă face să arăt portocaliu”

Conform CNN, există o lege, adoptată în 1992, care reglementează presiunea apei care trebuie să existe la dușurile din băile americanilor, lege inițiată de Departamentul de Energie.

„Agenția pentru Protecția Mediului (APM) a SUA cooperează strâns cu instituțiile federale partenere, inclusiv Departamentul de Energie, în ceea ce privește implementarea programelor guvernamentale, pentru a ne asigura că toți americanii dispun de o multitudine de opțiuni în ceea ce privește achiziția de echipamente și instalații de apă”, a declarat, pentru CNN, purtătorul de cuvânt al APM.

Donald Trump și-a îndreptat atenția inclusiv asupra becurilor electrice și și-a exprimat intenția de a modifica standardele pentru eficiență energetică ale acestora, pe motiv că acestea „nu te arată într-o lumină prea bună”.

„Fiind o persoană vanitoasă, acesta este un lucru extrem de important pentru mine”, a declarat Trump, nemulțumit de faptul că lumina becurilor economice îl face „să arate portocaliu”.

În alte declarații, Donald Trump s-a declarat un adversar al morilor de vânt, veritabile „cimitire de păsări” și al căror zgomot „produce cancer”, conform declarațiior președintelui SUA.


Pub