(foto) Mii de luminițe, figurine și eroi din povești. Cum a fost împodobit orașul Orhei de sărbători

orhei8

Aseară, mii de luminițe de sărbătoare au fost aprinse în tot orașul Orhei, iar principalul pom de Crăciun al municipiului și raionului Orhei a fost inaugurat festiv.

Sute de locuitori și oaspeți ai orașului s-au adunat în piața Vasile Lupu din Orhei, unde autoritățile locale au inaugurat festiv pomul de Crăciun. Seara s-a lăsat cu numeroase surprize. Moș Crăciun, însoțit de mai mulți eroi de poveste, a ajuns la sărbătoarea din Orhei cu o limuzină albă superbă.

orhei1

Zeci de kilometri de ghirlande au fost aprinse în centrul Orheiului și pe străzile acestuia, iar figurinele de dimensiuni impresionante ale eroilor de basm și globurile uriașe din preajma pomului de Crăciun, parcă, au prins viață.

orhei2

Moș Crăciun, Alba ca Zăpada și ceilalți eroi din povești, printre care și morocănosul Grinch – hoțul de Crăciun, au prezentat publicului din Orhei un spectacol cu happy end. Evenimentul a culminat cu un concert susținut de interpreta Lia Taburcean și bandul „Lemonique”.

orhei 3

Pomul de Crăciun din Orhei, unul artificial, se numără printre cei mai înalți din Republica Moldova și această performanță este menținută din 2015.

orhei4

orhei6

orhei5

orhei7

orhei9

orhei10

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente