/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro și avertizare de rang înalt. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea rusă”

Transportatorii anunță un protest de amploare în Piața Marii Adunări Naționale

missing
08 decembrie 2019, ora 11:35

 Sute de transportatori intenționează să iasă la protest în centrul capitalei, fiind nemulțumiți de faptul că Ministerul Economiei nu le acceptă solicitarea de majorare a tarifului pentru călătorii.

Protestul este planificat pentru data de 11 decembrie, în Piața Marii Adunări Naționale. Transportatorii au înregistrat o cerere la Primăria capitalei prin care solicită să fie închisă circulația în zonă, în perimetrul PMNA, pentru că protestul va fi de amploare și vor participa peste 400 de transportatori.

Asociația Patronală a Operatorilor de Transport Auto a cerut anterior semnarea unui memorandum cu Ministerul Economiei în care să fie stipulate mai multe măsuri ce pot rezolva criza din domeniu.

Dacă anterior transportatorii insistau pe majorarea tarifului pentru călătorii de la 48 de bani pentru un kilometru la 92 de bani, acum sunt gata să activeze cu un tarif de 74-76 de bani pentru un kilometru.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram