Actualitate

Ce se întâmplă cu sufletul la 40 de zile după moarte?

Anume în a 9 zi, toți cei care au cunoscut persoana decedată, o pomenesc în rugăciunile sale și cer de la Dumnezeu mântuirea sufletului său. În această zi nu trebuie să organizați o sărbătoare sau un eveniment tragic. Trebuie doar să vă rugați pentru sufletul răposatului și să vă amintiți de toate lucrurile și evenimentele frumoase pe care le-ați trăit alături de el.

40 de zile

După 9 zile, sufletul merge împreună cu îngerii săi în Iad, pentru a vedea ce fel de viață este acolo. În această perioadă sufletul trebuie să se gândească și să se pocăiască de cele săvârșite. În a 40-a zi sufletul se întoarce la Dumnezeu. Anume în această zi, Dumnezeu decide definitiv unde va merge sufletul răposatului până la Judecata de Apoi. De aceea, în această zi rudele și cei dragi se roagă din nou pentru sufletul celui plecat și cer lui Dumnezeu să fie lăsat în Rai.

De aceea, este atât de important să vă amintiți în primele 40 de zile după moartea omului, toate evenimentele și emoțiile frumoase pe care le-ați trăit împreună. 

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *