(foto, video) Cum arată casa în care s-a filmat „Home Alone”. O să te apuce nostalgia

dz03NDAmaGFzaD1lOWFiNjMxNmZlNmZlOTg1YTkwOTgzZThkMzc3YjVkMw==.thumb

Lansat în noiembrie 1990, „Home Alone” este un film de comedie despre Kevin McCallister, în vârstă de opt ani, care este uitat acasă de familia sa și este obligat sa își apere locuința de tâlhari. Filmul a căpătat o asemenea notorietate, încât astăzi, în semn că se apropie Crăciunul, canalele TV încep să ruleze din nou „Home Alone”.

Productia l-a transformat pe Macaulay Culkin în unul dintre cei mai cunoscuți copii-vedetă din toate timpurile, iar casa McCallister a devenit un loc istoric, superbul conac este real. Construit în 1920, a aparținut inițial lui John și Cynthia Abendshien.

Cuplul deținea casa de puțin timp când studioul de producție le-a propus să o transforme în platou de filmare. Regizorul Chris Columbus a declarat mai târziu că a găsit locația care să se potrivească viziunii sale și că nu a fost deloc o sarcină ușoară.

„Aveam nevoie să găsim o casă care să ne permită să facem cascadorii și, de asemenea, care să arate bine și, dacă acest lucru are sens, cu o atmosferă caldă și amenințătoare în același timp. Genul de casă în care dacă ai fi copil, ar fi distractiv să fii lăsat singur acasă… voiam să fie totul atemporal”, a spus el.

Un alt punct forte a fost faptul că locuința avea o mulțime de unghiuri în care Kevin se putea ascunde și surprinde hoții.

Pe atunci, conacul avea cinci dormitoare, o bucătărie mare, garaj dublu și o seră. În plus, în mansardă se afla un dormitor dublu. În ceea ce privește casa din copac, aceasta a fost construită special pentru film și demolată după ce s-au terminat filmările.

Vremurile s-au schimbat, la fel și tendințele, ceea ce înseamnă că acum casa arată diferit. Proprietarii au decis să redecoreze interiorul înainte de a scoate conacul la vânzare. În prezent, scara este complet diferită, pereții sunt vopsiți într-o nuanță elegantă de gri, bucătăria are dulapuri albe, iar în biroul uriaș se găsește un pian.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente