(foto) Un şofer din Chişinău ar merita un premiu, dar şi o amendă pentru modul neobişnuit de transportare a unui bun

Premiul pentru inventivitate, iar amenda pentru punerea în pericol a altor participanţi la trafic. Aceste lucruri le-ar merita un conducător auto din capitală pentru metoda neobişnuită aleasă de transportare a unui bun de uz casnic în reparaţii – a unei ţeve.

Un martor ocular şi cititor AutoBlog.MD ne-a expediat câteva imagini care ne arată cum a ales să care obiectul subţire şi lung. Un capăt al acesteia a fost pus pe suportul oglinzii retrovizoare dreapta, iar celălalt pe capacul buşonului rezervorului de carburant, care a fost deschis.

Fiind surprins rulând chiar pe bulevardul Iuri Gagarin în plin trafic, martorul ocular ne-a dat asigurări că obiectul nu era ţinut de vreun pasager, fiind cel mai probabil prins cu nişte cabluri sau ceva similar. Chiar şi aşa, o astfel de modalitate de transportare a obiectelor care mai şi ies din gabaritele vehiculului, pe un carosabil denivelat şi generator de vibraţii, ar putea duce la consecinţe nefaste precum pierderea sa şi intrarea în parbrizul altei maşini, cel puţin.

Dacă aţi surprins vreo situaţie interesantă, în Chişinău sau pe drumurile din ţară, scrieţi-ne şi trimiteţi imagini foto/video pe pagina noastră de Facebook, pe blog la secţiunea Contact sau la adresa contact@autoblog.md, iar noi o vom transforma în ştire!

Vezi şi:

https://autoblog.md/video-acoperisul-zburator-traficul-din-chisinau-fost-surprins-de-o-camera-de-bord/

(foto) Standarde moldoveneşti. Nissan s-ar uimi dacă ar vedea ce transportă un şofer într-un Micra

https://autoblog.md/foto-la-cumparaturi-cu-bmw-seria-6-cabrio-iata-cum-transportat-un-barbat-o-scara/

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://siat.unpad.ac.id/eoffice2020/uploads/