image
Sursa foto: ladbible.com

O bunică îl divinizează pe Jose Mourinho! A plătit mii de lire pentru 38 de tatuaje cu managerul portughez

Una dintre cele mai fanatice susținătoare ale lui Jose Mourinho, Viv Bodycote, și-a făcut un nou tatuaj în cinstea antrenorului. În vârstă de 62 ani, Viv Bodycote are în total 38 de tatuaje care îl întruchipează pe noul manager al lui Tottenham.

Viv Bodycote și-a expus tatuajele într-un reportaj realizat de publicația The Sun. În vârstă de 62 de ani, Viv Bodycote locuiește în Leicestershire, aproape de Nottingham, și face tot posibilul ca să-i atragă atenția lui Jose Mourinho.

Chiar dacă are nepoți acasă, Viv Bodycote continuă să plătească sute de lire pe tatuaje cu chipul lui Jose Mourinho. Are în total 38 de tatuaje realizate în cinstea portughezului, iar în total a achitat circa 2000 de lire pentru toate. Primul tatuaj cu chipul lui Jose Mourinho l-a realizat în urmă cu trei ani.

Viv Bodycote a încercat să explice pasiunea ei nebună pentru Jose Mourinho: "Sunt dispusă să plătesc chiar mai mulți bani pe tatuaje cu Jose, pentru că îl iubesc. Deja mă gândesc la următorul tatuaj. Arată foarte bine, e inteligent și a obținut niște performanțe incredibile de-a lungul carierei", a spus Viv Bodycote, conform sursei citate.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: