Premierul Ion Chicu a avut o întrevedere cu George Kent, asistentul adjunct al Secretarului de Stat al SUA

Prim-ministrul Ion Chicu a avut o îmtrevedere cu George Kent, asistentul adjunct pentru Afaceri Europene și Eurasiatice al Secretarului de Stat al SUA. În cadrul discuției, premierul Republicii Moldova a apreciat relația țării noastre cu Statele Unite ale Americii drept una extrem de importantă, iar asistența acordată de Guvernul SUA pentru țara noastră una foarte valoroasă.

Foto: Ion Chicu/George Kent

În timpul discuției, premierul Chicu s-a referit la planurile Guvernului menite să atragă investiții, dar și la un set de alte priorități care se regăsesc în agenda Executivului. În context, șeful Cabinetului de miniștri a menționat reforma justiției, creșterea economiei, asigurarea unui climat investițional favorabil și dezvoltarea infrastructurilor pe tot teritoriul țării.

Prim-ministrul a dat asigurări că actualul Cabinet de miniștri va continua implementarea reformelor și își dorește să avanseze pe această dimensiune.

Întrevedere Ion Chicu/ George Kent / Sursa:www.gov.md

„Suntem o echipă care își dorește să schimbe lucrurile în Republica Moldova și avem nevoie de suportul dumneavoastră pentru a îndeplini angajamentele asumate”, a spus Ion Chicu.

Întrevedere Ion Chicu/George Kent / Sursa:www.gov.md

Premierul și-a exprimat dorința de a consolida relațiile cu partenerii externi și de a menține un dialog mutual avantajos.

Amintim că și președintele Platformei DA, Andrei Năstase și fosta prim-ministră a Republicii Moldova, Maia Sandu, dar și alți oficiali moldoveni au avut întâlnire cu asistentul adjunct pentru Afaceri Europene şi Eurasiatice al Secretarului de Stat al SUA, George Kent.


Pub