14:25:45 28.03.2024
Stiri

VIDEO // „Frigărui de TAINĂ”, la Florești. Președintele Igor Dodon ar fi participat la un grătar alături de 17 deputați de la PD

Politică 06.12.2019 12:18 Vizualizări7695 Autor: Ziarul National
VIDEO // „Frigărui de TAINĂ”, la Florești. Președintele Igor Dodon ar fi participat la un grătar alături de 17 deputați de la PD


Președintele Igor Dodon ar fi participat la un grătar organizat la Florești de către unul dintre deputații Partidului Democrat (PD), la care au fost prezenți 17 parlamentari democrați și unii de la PSRM. Organizatorul acelui grătar ar fi fost deputatul care a câștigat alegerile în circumscripția uninominală din Florești.

Liderul fracțiunii PD din Parlament, Dumitru Diacov, a recunoscut că ar fi avut loc un asemenea eveniment, însă nu a spus tranșant dacă la acesta a participat sau nu președintele Igor Dodon, dar și cei 17 deputați democrați.

Citește și: Începutul SFÂRȘITULUI pentru Igor Dodon? Planul prin care șeful statului va PIERDE tot. „În două-trei luni…”

„Din câte știu eu, câțiva deputați au fost invitați la unul dintre colegii noștri la un barbeque. Au apărut diferite interpretări în presă. La noi chestia asta a fost cu mai puține emoții”, a declarat Diacov la emisiunea „Puterea a patra”, de la N4.

Acesta spune că a fost mai degrabă „o excursie” în circumscripția unui deputat PD.

Citește și: Usatîi a DIVULGAT ce urmează să se întâmple marți: „Eu cunosc toate procesele care au loc NOAPTEA... Sunt deja CUMPĂRAȚI 10-12 deputați democrați. Dodon va avea până marți...”

„Eu nu am fost prezent. Nu am fost invitat, nu am participat și chiar am avut ocupații în acea zi”, a subliniat Diacov.

Întrebat dacă această întâlnire a avut loc înaintea demiterii Guvernului Sandu, liderul fracțiunii PD a evitat să ofere un răspuns.

Purtătoarea de cuvânt al Președinției, Carmena Sterpu, a infirmat faptul că Igor Dodon ar fi participat la un asemenea eveniment.

De menționat că liderul „Partidului Nostru”, Renato Usatîi, declara anterior că 15-16 deputați ai PD ar fi fost deja acontați de Igor Dodon. În fruntea acestor deputați s-ar afla deputatul Eugen Nichiforciuc, care și-a câștigat mandatul de deputat în circumscripția nr. 8 din Florești. Întâmplător sau nu, după apariția acestor zvonuri, Nichiforciuc a devenit vicepreședinte al fracțiunii PD din Parlamentul R. Moldova.


Stiri relevante
Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
25.03.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Putin căzut de pe ca...

22.03.2024 09:05 Nicolae Negru Nicolae Negru // De ce ideea referend...

18.03.2024 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Putin și Rusia ca bo...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Sunteți de-acord ca referendumul constituțional privind aderarea R. Moldova la Uniunea Europeană să fie organizat în aceeași zi cu alegerile prezidențiale din anul curent?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md