18:54:37 28.03.2024
Stiri

Slusari oferă DETALII despre „frigăruii” de la Florești, cu participarea lui Dodon și a unui grup de deputați democrați: „Are nevoie să-și securizeze propriul Guvern de surprize. Și libertatea lui este pusă în joc”

Partide/Comunicate 06.12.2019 18:16 Vizualizări17716 Autor: Ziarul National
Slusari oferă DETALII despre „frigăruii” de la Florești, cu participarea lui Dodon și a unui grup de deputați democrați: „Are nevoie să-și securizeze propriul Guvern de surprize. Și libertatea lui este pusă în joc” Știri.md


După ce democratul Dumitru Diacov a confirmat că Eugen Nichiforciuc, colegul său de fracțiune, a organizat un grătar la Florești, unde ar fi participat 17 legislatori de la PD și președintele Igor Dodon, vicepreședintele Parlamentului, Alexandru Slusari, spune că „cina cea de taină” a avut loc chiar sâmbăta trecută.

„Să fie foarte clar. Frigăruii social-democrați la Nichiforciuc au avut loc recent, sămbătă, după ce vinerea trecută s-a constatat la Biroul Permanent că nu toți democrații sunt fericiți să voteze cu socialiștii”, a scris Slusari pe Facebook.

CITIȚI și VIDEO // „Frigărui de TAINĂ”, la Florești. Președintele Igor Dodon ar fi participat la un grătar alături de 17 deputați de la PD

Potrivit deputatului PPDA, Dodon ar avea nevoie acum să-și securizeze propriul Guvern și chiar „libertatea” sa.

„Dodon are nevoie acum să-și securizeze propriul Guvern de orice surpriză. Nu doar al doielea mandat, ci și libertatea lui este pusă în joc. Și nu este carnea de frigărui principală resursă pentru atingerea scopului”, a mai scris Slusari.

CITIȚI și Trei „GRUPĂRI”, nu două, în fracțiunea parlamentară a PD și Maia Sandu NU va face alianță cu democrații: „Mai degrabă pleacă din politică”

Amintim că, miercuri, Biroul Permanent al Parlamentului a respins moțiunea simplă a Blocului „ACUM” împotriva mininstrului Apărării, Victor Gaiciuc, cu cinci voturi ale socialiștilor și unul dat de democratul Dumitru Diacov. Monica Babuc nu a susținut respingerea moțiunii, iar Pavel Filip a plecat de la ședință. Joi și vineri, însă, socialiștii au avut destule voturi în cadrul ședinței în plen a Parlamentului pentru a-și aproba proiectele propuse.


Stiri relevante

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
25.03.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Putin căzut de pe ca...

22.03.2024 09:05 Nicolae Negru Nicolae Negru // De ce ideea referend...

18.03.2024 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Putin și Rusia ca bo...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Sunteți de-acord ca referendumul constituțional privind aderarea R. Moldova la Uniunea Europeană să fie organizat în aceeași zi cu alegerile prezidențiale din anul curent?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md