/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 790: 20.000 de parașutiști la Ceasov Iar și fără Patriot de la UE. A căzut turnul televiziunii

/FOTO. VIDEO/ Accident matinal în capitală, cu implicarea a patru mașini, dintre care una a Poliției

missing
06 decembrie 2019, ora 11:47

Un accident rutier s-a produs în această dimineață, în jurul orei 9:00, pe strada Mihai Viteazu din capitală. Patru mașini au fost implicate, dintre care una ce aparține unui echipaj de Poliție.

Potrivit informațiilor preliminare oferite de oamenii legii, șoferul unui camion de marca „Mercedes” nu s-a asigurat manevra de întoarcere spre dreapta și a lovit un automobil de marca „Dacia” al unui echipaj de Poliție aflat în misiune.

În urma impactului, mașina a fost proiectată în alte două autoturisme, unul de marca „Toyota”, iar altul de marca „Huday”, care staționau la culoarea roșie a semaforului, a comunicat pentru TV8 ofițera de presă a DP Chișinău, Natalia Stati. 

Din fericire nimeni nu a avut de suferit. Persoana care se face vinovată, va primi șase puncte de penalizare și o amendă de 1500 de lei. 

Sursa foto: Facebook/ ГБМ

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram